kemisk peeling

KEMISK PEELING med Dermaceutic

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras behov av hudvårdsprodukter postoperativt. Dermaceutics laboratorier var bland de första i världen att utveckla produkter med ingredienser som hyalonsyra, stabilserad C-vitamin och glykolsyra. Dermaceutic har stor kunskap om de mest effektiva kemiska peelingarna för behandling på klinik och salong. De har utvecklat lättanvända, säkra och effektiva protokoll för alla viktiga hudtillstånd, från mycket ytliga till djupa kemiska peeler. Dess effektivitet har bevisats dels i omfattande kliniska studier och dels i deras samarbete med branschledande utövare i hela världen.

Milk Peel

50% Glycolsyra, 10% mjölksyra och salicylsyra.
En ytlig peeling för matt hud, rynkor, epidermal stimulering, utslätande effekt, för att förstärka effekten av kosmetiska produkter.

30 min2000 kr

Spot Peel

Medium peeling Depigmenterande
Mandelicsyra, idebenone, emblica, retinol och salicylsyra. Pigmentfläckar, hormonella fläckar, melasma, post-inflammatorisk pigmentering.

30 min3000 kr

Cosmo Peel

Medium peeling föryngring
Cosmo Peel Cream för att förbättra resultatet av TCA. Åldrad hud, rökares hud, mörka fläckar och rynkor, hudbristningar.

30 min3000 kr

Bokningar sker endast efter personlig förhandskonsultation!

Behandlingsserien följs alltid noggrann med produktrekommendation för hemmabruk för att kunna att uppnå maximal samverkan mellan olika aktiva principer: att förbereda, reparera, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, lifting, rynkfyllning, kirurgiska ingrepp.

För bokning ring 031-204807

Reservation för prisändringar
Avbokning senast dagen före, ej avbokad tid debiteras.