DERMAROLLER E-DERMASTAMP MICRONEEDLING

Resultatinriktad hudvård

Dermaroller

DERMAROLLER® är originalet för microneedling och symboliserar ett genombrott inom medicinsk estetisk behandling. Innehar patent sedan år 2000, är ett registrerat varumärke och är CE-märkt som medicintekniskt klassat instrument. Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och kan i mångt och mycket likställas med fraktionerad laserbehandling.

Behandlingarna är effektiva på en rad indikationer så som åldrad hud med rynkor och linjer, ärrvävnad, brännskador, pigmenteringar, bristningar samt förstorade porer och/eller ojämn textur. Behandlingarna är helt säkra med få eller inga sidoeffekter. Givetvis sterila engångsinstrument/nåltippar med en unik nålskärpa i rostfritt kirurgstål.


MANUELL DERMAROLLER

Microneedling/Collagen Induction Therapy (CIT)

DERMAROLLER® erbjuder Dig ett enkelt koncept men med anmärkningsvärda och effektfulla resultat. Behandlingen är en mekanisk form av fraktionerad laser som med få eller inga sidoeffekter ger effektiva och säkra behandlingar. DERMAROLLER® består av en serie produkter både för korrigerande medicinskt klinikbruk och för kosmetiskt hemvårdsbruk för preparatstimulering.

Behandlingsmöjligheter

DERMAROLLER® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

 • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)
 • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)
 • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
 • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)
 • Rodnad hy/Kärl
 • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar

E-DERMASTAMP

Elektronisk microneedling

Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.Behandlingsmöjligheter

e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

 • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)
 • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)
 • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
 • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)
 • Rodnad hy/Kärl
 • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

Priser e-Dermatamp

Priser är från 2500:- upp till 3200:- / behandling. Beroende på önskad behansdlingsområde oavsett indikationer då nålens storlek regleras i maskinen.

För bokning ring 031-204807

Reservation för prisändringar
Avbokning senast dagen före, ej avbokad tid debiteras.